Schoolfeest

Helaas… ons jaarlijks schoolfeest kan dit jaar opnieuw niet doorgaan in zijn gebruikelijke vorm, de redenen zijn alom gekend. Maar niet getreurd, we zorgden voor een alternatief:

Staaktes STEMmige Sneukelwandeling

We organiseren in het weekend van vrijdag 4 juni tot zondag 6 juni een wandeltocht voor jong en oud, met start en aankomst op onze school.

Je wandelt op eigen tempo en op het moment dat jou het beste past. Om mensenmassa’s te vermijden, vragen we wel om bij inschrijving een startuur te selecteren. Het aantal startende wandelaars per tijdslot is beperkt.

De wandeling van zo’n 7 km loopt langs de mooiste weggetjes in de buurt van de school en is buggyproof. Om de kleinste beentjes wat te sparen zijn ook kinderfietsjes een mogelijkheid.

Onderweg word je getrakteerd op allerlei lekkernijen: een heerlijke boterkoek, een drankje, een aardbeiensaté en een ijsje.

Bovendien maken we er een STEMmige wandeling van, met allerlei doe-opdrachten voor zowel kleuter als lager. Haal de wetenschapper, technieker, ontwerper of wiskundige in jezelf naar boven en breng de opdrachten tot een goed einde. STEM is niet voor niets ons jaarthema! Laat op het einde ook je ‘stem’ horen door de oplossingen die je bij de doe-opdrachten kreeg in onze wedstrijdbus te posten. Wie weet win je wel een prijs?

Bij aankomst op school tenslotte is er een tombola en visspel voorzien (cash betalen).

Wil je erbij zijn? Dan is vooraf inschrijven via deze link is de boodschap: https://form.jotform.com/sblokeren/zomerwandeling

Volwassenen betalen €10, kinderen t.e.m. het 6de leerjaar €5.

Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 1 juni.

Wil je graag ons schoolfeest sponseren dan kan je hier alle info terugvinden. Het invulblad kan je hier vinden