Music for life

December 22, 2017

Gepost in Ongecategoriseerd door Els Van Laere

Picknick for life - 8 oktober 2017

September 20, 2017

 

 

Inschrijven kan je via dit document.

Gepost in Ongecategoriseerd door Els Van Laere

Inschrijven van broers/zussen °2016

September 20, 2017

Gepost in Ongecategoriseerd door Els Van Laere

Jaarthema 2017-2018

August 31, 2017

Gepost in Ongecategoriseerd door Els Van Laere

Filmpjes receptie zesde leerjaar

June 30, 2017

De filmpjes die getoond werden op de receptie van het zesde leerjaar kun je hier vinden.

Gepost in Ongecategoriseerd door Peter Van Eynde

Voor- en naschoolse opvang vanaf 1 september 2017 (nieuwe regeling)

June 27, 2017

Op 1 september 2017 is er voorschoolse opvang vanaf 7u45 op school. Patjoepelke voorziet geen voorschoolse opvang op 1 september.

 

Vanaf 2 september 2017 is er voorschoolse opvang op school vanaf 7u00 ’s morgens.

De opvang gaat door in het oude schoolgebouw.  Er zijn mensen aanwezig van kinderclub Patjoepelke die de opvang voor hun rekening gaan nemen, geen leerkrachten van de school.

 

Voor de naschoolse opvang zal er vanaf 1 september volgende regeling zijn:

  • Er zal opvang zijn op school tot 18u30.
  • Na school (15u20) is er toezicht door de leerkrachten tot 16u00.
  • Vanaf 16u00 gaan alle kleuters en alle kinderen van het eerste en tweede leerjaar, die niet opgehaald zijn, mee met de mensen van kinderclub Patjoepelke voor de opvang in het oude schoolgebouw.
  • Voor de kinderen van het derde leerjaar, vierde leerjaar, vijfde en zesde leerjaar is er avondstudie.  Dit wil zeggen dat de kinderen opgevangen worden door een leerkracht vanaf 16u00 tot 17u00 in de refter van het lager.  De kinderen hebben daar de mogelijkheid om te werken aan hun huiswerk.  Het is de bedoeling dat de kinderen daar in stilte werken.  Vanaf 17u00 sluiten de kinderen die niet opgehaald zijn aan in het oude schoolgebouw voor de opvang door de mensen van kinderclub Patjoepelke.

Gepost in Ongecategoriseerd door Els Van Laere

Schattenjacht 3de kleuterklas B

June 24, 2017

De kleuters van onze klas beleefden vrijdag een spannende schattenjacht. 

Ze zochten en vonden de schat. Kijk maar! Nu kon Pippi Langkous met haar schat en een gerust gevoel terug naar Villa Kakelbont. 

Natuurlijk kregen de kleuters een deeltje van de buit en een beloning. 

Gepost in Derde kleuterklas door Sindy Rogiers

Opvang via kinderclub Patjoepelke (voorschoolse en naschoolse opvang)

June 20, 2017

Beste ouders,

Sinds januari heeft Kinderclub Patjoepelke een nieuw registratiesysteem. Graag willen wij u attent maken dat kinderen die niet in dit systeem geregistreerd zijn géén gebruik kunnen maken van deze dienst.

Hieronder vinden jullie de procedure om de inschrijving in orde te brengen.  Onderaan vinden jullie ook nog uitleg in verband met opvang tijdens schoolvrije dagen en vakanties.

Inschrijving : Registratie in TicketGang

Ouders die gebruik willen maken van voorschoolse, naschoolse, woensdagnamiddagopvang, schoolvrije dagen of vakantieopvang, moeten zich:

-       vooraf registreren in het online inschrijvingsprogramma. Registreren kan eenvoudig   via https://lokeren.ticketgang.eu. De handleiding kunt u terugvinden op de website van de stad Lokeren onder buitenschoolse kinderopvang.

-       de ouder dient ook een schriftelijke overeenkomst binnen te brengen, Indien er geen getekende schriftelijke overeenkomst is, kunnen wij uw dossier niet activeren.

Door zich in te schrijven/registreren verklaart de ouder zich akkoord met het huishoudelijk reglement van Kinderclub Patjoepelke. Het huishoudelijk reglement kan je bekomen op de locatie, het secretariaat alsook op de website van stad Lokeren.

Als beide zaken in orde zijn kunnen wij een badge aanmaken op naam van uw kind, deze kan worden afgehaald op de opvanglocatie. 

Reserveringen voor vakanties

Reserveren is verplicht tijdens de vakantieperiode. Voor elke vakantie worden de reserveringsdata meegedeeld via de infokrant en de website (www.lokeren.be). Ouders delen mee op welke dagen en welke uren zij hun kinderen aan de opvang willen toevertrouwen. De reservatie gebeurt online. Ouders die niet over een computer beschikken, helpen we graag verder op het secretariaat.

Reserveringen voor schoolvrije dagen

Ook op schoolvrije dagen is online reserveren verplicht (ouders die niet over een computer beschikken, helpen we graag verder op het secretariaat) of via de administratieve dienst. Je dient de uren door te geven dat je gebruik wenst te maken van de kinderopvang, tussen 7u en 18u30. De opvang wordt op schoolvrije dagen in één locatie gecentraliseerd en gaat door indien er minstens 5 reservaties zijn. Een week vooraf wordt beslist of de opvang doorgaat.

Gepost in Ongecategoriseerd door Els Van Laere

Eerste communie, lentefeest en feest vrijzinnige jeugd 2018

June 16, 2017

Eerste communie gaat door op zondag 22 april 2018.

Lentefeest en feest vrijzinnige jeugd gaat door op zaterdag 19 mei 2018 in Berlare.

Gepost in Ongecategoriseerd door Els Van Laere

Boudewijnseapark - kleuters

June 16, 2017

Onder een stralende zon trokken we met de kleuters naar het Boudewijnseapark in Brugge. Het werd een dol-fijne dag. We konden genieten van de zeeleeuwenshow, verschillende leuke attracties, ravotten in de speeltuin, lekker picknicken, verkoeling zoeken in de fantastische waterspeeltuin,..... en tot slot genieten van de adembenemende dolfijnenshow. 

Gepost in Derde kleuterklas, Eerste kleuterklas en Tweede kleuterklas door Sindy Rogiers